Anne Polinder

Assistent-trainer jongens

Anne is 28 jaar en woont in Zelhem en is vader van een zoon. Hij is op 6-jarige leeftijd begonnen met volleyballen bij Sparta in Zelhem en heeft dit gedaan tot afgelopen seizoen. Toen Anne 12 jaar werd is hij al begonnen als assistent met training geven aan cmv teams in Zelhem bij Sparta, Anne geeft ook al sinds 2010 trainingen bij de Regio, eerst bij de meisjes en nu ook al enkele jaren bij de jongens, hij doet dit nog steeds met plezier bij de AVA.

Kimberly Houlton

Assistent-trainer meisjes C 1e jaars

Kimberley is 19 jaar oud en woont in Harreveld. Zij volleybalt momenteel bij dames 3 van Orion samen met Myrthe en Isa, twee andere AVA-trainsters. Dit is alweer haar 5e jaar bij de AVA/Regio trainingen. Zij heeft in deze tijd 1 jaar de CMV-meisjes getraind en nu doet zij voor het 4e jaar de meisjes C eerste jaars. Ook heeft zij bij haar eigen club verschillende teams getraind. Zij vindt het superleuk om te zien hoe de meisjes zich in één jaar kunnen ontwikkelen en is dan aan het eind van het jaar super trots op het niveau wat ze neerzetten in vergelijken met het begin van het jaar. Ook dit jaar heeft zij weer heel veel zin om lekker training te gaan geven aan de C meisjes.

Isa de Munck

Assistent-trainer meisjes CMV

Sinds haar vijfde speelt Isa al bij Orion. Daarnaast geeft zij nu vijf jaar met plezier training bij deze vereniging aan de CMV-meisjes. Zij geeft voornamelijk training aan niveau 5 en 6. Dit jaar geeft zij ook al voor het vierde jaar training bij de AVA en zij hoopt nog heel lang door te gaan met het opleiden van jeugdspelers, Isa staat aan het begin van een heel lange trainerscarrière.

Myrthe Brouwer

Assistent-trainer meisjes CMV en 2e jaars B

Myrthe is 18 jaar en volleybalt bij Orion in dames 3, Dit jaar gaat zij assisteren bij de cmv meisjes en de meisjes B 2e jaars, nadat zij vorig jaar bij de jongens Hanneke heeft geholpen. Bij haar vereniging geeft zij 3 keer per week zelfstandig trainen aan de cmv en c meisjes. Zij heeft zelf ook 3 jaar bij de regio getraind, en hoopt via deze weg onder begeleiding van gelouterde trainers zich beter te kunnen ontwikkelen als trainster!

Charlotte Nieuwenhuis

Assistent-trainer meisjes CMV

Charlotte heeft 5 jaar lang fanatiek zelf gevolleybald bij de clubs Orion en Halley en woont in Wehl, 1 seizoen heeft zij de AVOS gevolgd, de volleybalschool in Lievelde. Verder heeft zij zelf ook 2 seizoenen getraind bij de AVA, dat toen nog trainde in Hoog Keppel. De laatste jaren gespeeld als vaste libero bij dames 2 van Halley, doordat zij frequent last kreeg van blessures aan enkels en knieën heeft zij de beslissing genomen om te stoppen met actief volleyballen. Echter geeft zij nu al 3 jaar volleybaltraining, om toch bij het volleyballen betrokken te blijven. Affiniteit ligt bij het CMV volleybal. Zij heeft al 2 seizoenen training gegeven aan niveau 4/5/6 bij S.V. Halley. Dit is het derde seizoen dat zij assistent-trainer is bij de AVA. Charlotte heeft een basiscursus “Volleybal CMV” gevolgd.

Luuk Hofhuis

Assistent-trainer meisjes 2e jaars B en jongens

Luuk is in 2013 met volleybal begonnen bij Dynamo in Neede, vandaar is hij ook gaan trainen bij de RTC en heeft hij de regiotrainingen gedaan in Markelo. Naast de RTC heeft hij ook getraind bij pre jeugd Oranje waar hij een aantal jaren heeft getraind. Bij beweegwijs heeft hij stage gelopen en gymlessen gegeven op basisscholen. Sinds 2017 traint hij bij het talententeam van Papendal en bij jeugd Oranje, ook geeft hij nu 2 jaar training bij de AVA als assistent-trainer bij zowel de jongens als de meisjes.

Sander Hugen

Assistent-trainer meisjes C 2e jaars

Op zijn zevende is Sander bij Orion begonnen met volleyballen. Dat beviel zo goed dat hij vanaf zijn veertiende trainer/coach en scheidsrechter is geworden. Nadat hij zelf als jeugdspeler alle groepen van de regio-trainingen heeft doorlopen is hij op zijn negentiende via Arend als assistent-trainer bij de regiotrainingen van de Nevobo aan de slag gegaan. Hij heeft met verschillende trainers gewerkt, maar uiteindelijk vormt hij al een flink aantal jaar een duo met Hanneke. Als trainer heeft hij deelgenomen aan verschillende trainerscursussen en ieder jaar een of meerdere trainersworkshops gevolgd om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen in het volleybal. Als speler/spelverdeler is hij na het uiteenvallen van zijn team bij Orion uiteindelijk overgestapt naar Volga in Gaanderen, waar zijn team na een aantal jaar Gaanderense geschiedenis heeft geschreven door in de Tweede Divisie te gaan spelen.

Annemieke Koster

Hoofdtrainer meisjes C 1e jaars

Annemieke heeft 2 puberdochters en is sinds kort weer woonachtig in Doetinchem, ook zij is een VT3 trainster. Op dit moment voor het 2e jaar actief als jeugdtrainster bij Orion. Daarvoor heeft zij 7 jaar als jeugdtrainster bij The Phantoms in Doesburg de trainingen verzorgt. Al voor het 10e jaar trainster bij regio Oost, nu Achterhoekse Volleybal Academie. In eerste instantie met Hanneke de 2e jaars C jeugd, daarna met Robert een aantal jaren de 1e jaars B meiden en nu voor het 2e jaar de jongste C-meiden. Het technisch opleiden van jonge speelsters vindt zij erg leuk en uitdagend. Zelf heeft zij actief gevolleybald bij Orion van haar 10e tot haar 25e, daarna heeft zij in Doesburg en Angerlo gevolleybald. Op dit moment alleen nog erg druk met trainen en coachen van jeugdspeelsters.

Robert van de Gevel

Hoofdtrainer meisjes B 1ste jaars

Vanaf zijn 20e jaar 20 jaar lang actief gevolleybald bij diverse verenigingen in de buurt van Doetinchem. Als trainer is hij begonnen bij Huevo en heeft daarna vele jaren bij Orion training gegeven aan damesteams, tussendoor bij Sparta, Vollverijs en VCV dames teams getraind. Nu is hij alweer 6 jaar trainer bij de regio, eerst Regio Oost en het laatste jaar bij de AVA. Scheidsrechters diploma behaald en trainersopleiding VT3 gedaan. Hij traint met veel plezier de meisjes B 1e jaars bij de AVA.

Hanneke Klein Geltink-Eskes

hoofdtrainer meisjes C 2e jaars en jongens

Hanneke is met volleyballen begonnen op 15 jarige leeftijd en heeft jaren gespeeld als spelverdeelster, al jaren niet meer actief speelster. Als trainster begonnen met heren recreanten en daarna C en B jeugd. Heeft ook haar VT3 trainers diploma gehaald tijdens deze periode. Zij heeft bij de NEVOBO als schoolproject trainster gewerkt en heeft dit vele jaren gedaan in regio Oost op Basis- scholen tijdens de gymlessen. De laatste jaren is zij met jongens volleybal begonnen via mix teams en daarna jongens C en B-team. Nu weer actief, met 7 jongens en 3 meisjes in een mix team C en CMV-niveau 4,5 en 6 en A-meisjes. Zij doet bij de AVA al enkele jaren de jongens en ook al vele jaren de C 2e jaars meisjes.

Dick Loman

hoofdtrainer meisjes B 2e jaars

55 jaar en gediplomeerd VT4 trainer en woonachtig in Eibergen. Met ingang van 1 november 2018 algemeen directeur van de stichting Poolsterscholen in Lochem (openbaar onderwijs gemeente Lochem). Dick volleybalt sinds zijn 16e, trainer vanaf zijn 18e, diverse jeugdteams getraind en teams in de 1e klasse promotieklasse en 3e (regio) divisie. Vanaf 1998 tot 2015 trainer van teams (dames en heren) acterend op 2e divisie, 1e divisie en topdivisie niveau.
In 2015 gestopt met trainen, eindelijk eens wat rust en afstand na meer dan 30 jaar intensief trainen en coachen. Dick is al veel seizoenen actief geweest als trainer voor de regio Oost in Borne op de zondagen. Nu weer begonnen bij de AVA en hij beleeft er weer heel veel plezier aan.

Frans Jordens

Hoofdtrainer van de CMV

55 jaar en gediplomeerd VT4 trainer, woont in Dinxperlo. Frans is al meer dan 20 jaar trainer bij de regio. In het verleden heel actief geweest in volleybal en handbal.
Frans traint momenteel 1e divisie dames maar ook 3e divisie dames en promotieklasse dames. Verder is Frans als fulltime trainer werkzaam bij verschillende clubs als ZZP’er.
Hij traint veel jeugdteams o.a. niveau 4/5/6 maar ook C-jeugd, B-jeugd en A-jeugd.
Tot vorig jaar al ruim 15 jaar ook de B 2e jaars getraind bij de AVA en de laatste jaren CMV meisjes.

Arend Hordijk

Coördinator

71 jaar en gediplomeerd VT3 trainer, woont in Doetinchem, is al meer dan 15 jaar verbonden als coördinator aan de regio trainingen. Eerst samen met de regio Borne en Markelo en sinds vorig jaar, toen de regio Oost al de regio trainingen ging verzelfstandigen en onderbrengen bij verenigingen, als initiator en coördinator bij de AVA. Al meer dan 30 jaar trainer van jeugdteams bij diverse verenigingen in de omgeving van Doetinchem. Zeer begaan bij de opleidingen van jeugd en daardoor uiteraard ook zeer betrokken bij de regio trainingen.