Open AVA Cup

Vanwege het heersende Corona-virus gaan het AVA 3-tegen- 3 volleybaltoernooi niet door!

 

Op zondag 17 mei 2020 organiseert de Achterhoekse Volleybal Academie ter afsluiting van het seizoen een 3 tegen 3 volleybaltoernooi voor jeugdteams (leeftijd van 10 tot 16 jaar).

Welke teams kunnen zich inschrijven?
Graag zouden wij spelers en speelsters van alle verenigingen uit onze regio de kans geven om mee te doen aan dit toernooi. Alle teams mogen zelf worden samengesteld, zelfs door spelers en speelsters van één of meerdere verenigingen. De enige voorwaarde die wij stellen is dat bij een team
maximaal 2 AVA-deelnemers mogen meespelen, uiteraard in hun speelshirt van de AVA. Inschrijving is mogelijk voor de volgende jongens- en meisjesteams:
CMV-niveau 6 en C- en B-jeugd.

Hoe geef ik mijn team op?
Aanmelden kan tot 1 mei 2020 door het inschrijfformulier op onze website in te vullen: www.achterhoeksevolleybalacademie.nl/open-ava-cup/.
Deelname aan het toernooi is gratis. De indeling van de dag is afhankelijk van het aantal deelnemende teams, maar we streven ernaar om de wedstrijden op tijd te laten spelen op een kleiner veld (6×6 meter). Veel spelen en geen lange wachttijden is de opzet van het toernooi. LET OP: vol is vol voor de diverse categorieën.

Waarom organiseert de Achterhoekse Volleybal Academie dit toernooi?
Wij willen hiermee bereiken dat meer verenigingen en volleyballers kennismaken met de Achterhoekse Volleybal Academie (AVA) en willen jeugd zoveel mogelijk laten volleyballen.

Wie zijn wij?
De Achterhoekse Volleybal Academie geeft jeugd op 20 zondagen per jaar een extra training van twee of twee en een half uur in de Topsporthal in Doetinchem. Hiervoor kunnen spelers en speelsters zich individueel opgeven. De AVA is niet aan een club verbonden, maar is er voor alle spelers en speelsters in de Achterhoek en De Liemers die extra willen trainen onder
begeleiding van ervaren jeugdtrainers. Mochten jullie nog vragen hebben, dan horen wij dat graag. Mail dan naar: info@achterhoeksevolleybalacademie.nl

Met vriendelijke groet,
Arend Hordijk
Coördinator trainingen
Achterhoekse Volleybal Academie
www.achterhoeksevolleybalacademie.nl